Palackého 664, 281 01 Velim | Najdete nás na mapě. + 420 321 762 154
  • Excelmix.cz Excelmix logo

ATLAS SAM 100: Rychletuhnoucí samonivelační potěr pro dokonalé podlahy

15. října 2024

Rychletuhnoucí, samonivelační potěr na bázi anhydritové moučky, alfa sádry a portlandského cementu. Vhodný pod dlažby a lepené i nelepené nášlapné vrstvy podlah v interiérech (dřevěné podlahy, parkety, laminát, PVC, Linoleum). Potěr má vynikající rozliv a po vytvrdnutí vytváří dokonale pevný a hladký povrch i ve velkých místnostech. Ideální i pro dorovnávání ploch s podlahovým topením.

ATLAS SAM 100 je moderní a vysoce výkonný samonivelační potěr, který je ideální pro vytvoření hladkého, pevného a stabilního podkladu v interiéru. Je speciálně navržen pro použití pod různé typy podlahových krytin, jako jsou dlažby, dřevěné podlahy, parkety, laminát, PVC a linoleum. Díky své rychlé zpracovatelnosti a vysoké pevnosti v tlaku (≥ 35 MPa) je ideální volbou pro domácnosti, komerční prostory i průmyslové aplikace.

Výhody ATLAS SAM 100

  • Rychletuhnoucí směs: Povrch je pochozí již po 6 hodinách, což výrazně zkracuje dobu aplikace a umožňuje rychlé pokračování dalších stavebních prací.
  • Perfektní rozliv: Samonivelační schopnosti zajišťují rovnoměrné rozložení směsi na velkých plochách a vytváří dokonale hladký povrch.
  • Vhodný pod podlahové topení: ATLAS SAM 100 je skvělou volbou pro vyrovnání podkladu s podlahovým vytápěním, čímž zajišťuje efektivní rozložení tepla po celé místnosti.
  • Univerzální použití: Vhodný pro tloušťky od 5 do 30 mm v jedné vrstvě a lze ho použít pro různé typy podkladů, od betonu po dřevěné podlahy.

Tento potěr je ideální pro všechny, kdo hledají rychlé a spolehlivé řešení pro své podlahy, a zároveň vyžadují vysokou kvalitu a trvanlivost. ATLAS SAM 100 vám pomůže dosáhnout dokonalých výsledků bez prasklin či deformací, a to i na náročných plochách.